Alegeri electorale parlamentare in Neamt
Prima pagină | Știri și comentarii | Agenda electorală | Alegerile locale 2008 | Site-uri politice | Votarea   Contact
Candidaturi la parlamentare...
Candidatii PD-L de Neamț
Candidatii PNL de Neamț
Candidatii PSD de Neamț
Candidatii PNG-CD de Neamț
Candidatii PRM de Neamț
Candidatii UDMR de Neamț
Candidatii Partidului Verde de Neamț
Candidați independenți de Neamț

Candidații pe colegii
Colegiile uninominale din județul Neamț
Secțiile de votare din județul Neamț

Rezultatele la alegerile parlamentare...
Centralizarea voturilor în Neamt - rezultate finale
Rezultate partiale (centralizate 100%)
Rezultatele finale la parlamentare

Bugetul alegerilor europarlamentare din Neamț
7 aprilie 2009

Județul Neamț a primit un buget total de 1.491.000 de lei pentru organizarea și desfășurarea alegerilor pentru Parlamentul European din 7 iunie 2009. Din suma totală, 1.140.000 de lei vor fi alocați pentru cheltuielile de personal, 340.000 de lei pentru bunuri și servicii, iar 11.000 de lei - active nefinanciare.

"Activitățile privind organizarea și desfășurarea alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European se desfășoară cu încadrarea în termenele prevăzute de calendarul aprobat prin HG 217/2009. Instituția prefectului are experiența organizării alegerilor și cu siguranță nu vor fi sincope în pregătirea acestora. În ceea ce privește sumele alocate pentru alegeri, utilizarea lor va fi făcută cu exigență maximă pentru evitarea oricărei cheltuieli neeconomicoase", a declarat prefectul județului Neamț, Mihai Archip.

La nivelul județului Neamț, 476 de secții de votare vor aștepta electoratul să-și exprime dreptul la vot pentru desemnarea românilor care vor face parte din Parlamentul European.
De asemenea, conform programului calendaristic al alegerilor, miercuri, 8 aprilie, la ora 10.00, va avea loc tragerea la sorți a judecătorilor care vor face parte din Biroul electoral județean de circumscripție.Citește toate știrile

Prima pagina | Sus

Ultimele actualizări

Site-urile candidatilor si filialelor din Neamt
ale partidelor politice

Filiala PNL Neamt
PNL Neamt are site si pare OK (dar nu este). Cine va încerca sa se "implice" va constata ca nu poate. Si nici pe forum nu va sfatuim sa incercati, pentru ca lipseste cu desavarsire.
Website: http://www.pnlneamt.ro
Filiala PSD Neamt
După ce cu ceva timp în urmă organizația PSD Neamț era în faza de configurare a serverului, iată că avem parte de o surpriză: un nou site este online!
Website: http://www.psdneamt.ro
Filiala PD-L Neamt
JOOMLA! "Cogito ergo sum!"
Website: http://www.pdlneamt.ro