Alegeri electorale parlamentare in Neamt
Prima pagină | Știri și comentarii | Agenda electorală | Alegerile locale 2008 | Site-uri politice | Votarea   Contact
Candidaturi la parlamentare...
Candidatii PD-L de Neamț
Candidatii PNL de Neamț
Candidatii PSD de Neamț
Candidatii PNG-CD de Neamț
Candidatii PRM de Neamț
Candidatii UDMR de Neamț
Candidatii Partidului Verde de Neamț
Candidați independenți de Neamț

Candidații pe colegii
Colegiile uninominale din județul Neamț
Secțiile de votare din județul Neamț

Rezultatele la alegerile parlamentare...
Centralizarea voturilor în Neamt - rezultate finale
Rezultate partiale (centralizate 100%)
Rezultatele finale la parlamentare

Site-urile politice din Neamț

Filiala județeană PNL Neamț
PNL Neamt are site si pare OK (dar nu este). Cine va încerca să se "implice" va constata ca nu poate. Si nici pe forum nu va sfatuim sa încercați, pentru ca lipseste cu desavârșire.
Remarci de final: pe toată perioada campaniei electorale filiala PNL Neamț nu a postat nicio știre în secțiunea de știri... Mai mult de atât, nu am ce povesti. Nici alegerile parlamentare nu par să fi o prioritate...
Website: http://www.pnlneamt.ro

Tineretul Național Liberal - Neamț
Există, deci e un punct câștigat...
Remarci de final: nu cred că site-ul a contat pe parcursul campaniei electorale așa că lipsa actualizărilor nici nu ar fi contat.
Website: http://www.tineretliberal.ro

Filiala PNL Roman
Traiască JOOMLA! Site-ul există, dar nu ajută. Este neactualizat. Nicio știre nu-ți amintește că au început alegerile locale și bătălia electorală la Roman.
Remarci de final: un site "mort". Nicio actualizare, nicio știre, nimic. Mort, mort, mort.
Website: http://www.pnlroman.ro

Filiala județeană PSD Neamț
OK. Trebuie să recunoaștem că, de departe, este cel mai complet site din cele prezentate în această pagină. Practic găsești toate informațiile: de la prezentarea partidului și a doctrinei social-democrate și până la lista cu candidații la funcția de primar în comunele județului (chiar și fotografiile acestora!). Bravo!
Remarci de final: de departe cel mai "viu", cel mai activ site dintre toate site-urile politice din județul Neamț. Bravo echipei PSD (pentru că, spre deosebire de alții, nu și-au neglijat imaginea în spețiul virtual al internetului) și felicitări pentru echipa tehnică care s-a îngrijit de website. Nota 10!
Website: http://www.psdneamt.ro

Filiala PSD Roman
Un text mare te liniștește imediat: Forbidden. Sperăm să nu credeți că este un motto...
Remarci de final: "Forbidden" a fost, "Forbidden" a rămas până în ziua de astăzi... (18 noiembrie 2008)
Website: http://www.psd-roman.ro

Filiala județeană PD-L Neamț
Un site rămas în trecut, pe vremea alegerilor locale. Pe prima pagină te întâmpină cei doi pedeliști de frunte: Ștefan și Pruteanu, candidați la șefia primăriei pietrene respectiv a consiliului județean. Probabil că cei doi încă mai umblă după voturi. În rest nimic interesant, altceva decât multe materialele publicitare cunoscute. Nicio listă de candidați, nimic. De menționat că din data de 5 mai site-ul nu a suferit nicio modificare.
Remarci de final: cum a fost, asa a si rămas. Nicio schimbare.
Website: http://www.pdlneamt.ro

Filiala județeană PNG-CD Neamț
Mortua est!
23 octombrie 2008 - din data de 26 mai 2008 nicio modificare.
3 noiembrie 2008 - i-au suspendat. "This Account Has Been Suspended".
Remarci de final: no comment.
Website: http://www.pngneamt.ro

Filiala PNG-CD Târgu Neamț
Nimic... 12 iunie 2008 - Cannot find server. Asta a fost tot... De atunci și până în prezent.
Remarci de final: trebuie sa fim îngaduitori si sa nu emitem pretentii prea mari, mai ales dacă ținem cont de degringolada existentă în acest partid.
Website: http://www.pngtgneamt.ro

Ceilalți probabil ca nu au descoperit încă internetul. Poate până la viitoarele alegeri...

Site-urile politicienilor din Neamț sau ale unor candidați

Pe lângă cele de mai sus mai putem aminti și paginile web ale candidaților sau ale unor oameni politici locali.

Alin Antochi - PSD (Update 18 noiembrie)
Alin Antochi preia mai vechiul său site www.tineripentruroman.ro și îl repune pe tapet la o altă adresă. Practic este vorba de proiectul "Tineri pentru Roman", lansat la finele lunii septembrie 2008, de fapt un site unde romașcanii pot să formuleze opinii pe teme legate de viața socială, administrativă, politică și economică din zona Roman.
Remarci de final: Nu comentăm întrucât nu e cazul. Forumul e lăsat de capul lui, fără niciun moderator...
Website: http://www.alinantochi.ro

Răzvan Bobeanu - PSD (Update 18 noiembrie)
Nu are PSD-ul ce are candidatul său la fotoliul deputat. Numai că "mișcarea" e cam slăbuță pe site...
Ups! Se pare că "cineva" s-a sesizat asupra acestui fapt. Secțiunea de știri a prins viață. Nu sunt cine știe ce știri complexe (doar simple anunțuri), dar se simte "mișcarea".
Ultima postare: 18 noiembrie 2008, Blog
Remarci de final: întotdeauna se poate mai mult si mai bine.
Website: http://www.razvanbobeanu.ro

Ioan Chelaru - PSD
Deși pare un site mai vechi (2003), abia acum a intrat în atenția mea. Adică am aflat că există (site-ul, nu persoana). "Singura cale a avuției e munca, singura cale a înălțării sociale este meritul". Cârcotaș din fire, aș comenta în alt sens acest motto de pe frontispiciul paginilor, dar mă abțin.
Remarci de final: Cam "subțirel" pentru un senator... Păcat că lipsesc datele la care au fost publicate pe site unele materiale. E dificil sa-ți dai seama care sunt noutățile.
Ultima postare: 22 septembrie 2008
Website: http://www.ioanchelaru.ro

Sereanu Raul Victor Surdu - PSD (Update 18 noiembrie)
Cine are răbdarea de a "săpa", va găsi. Site-ul. Site-urile, că sunt două versiuni publicate. Ba chiar sunt trei spre testare. Ce nu va găsi însă, este programul său politic. Intențiile sale vis-a-vis de alegătorii colegiului 6. Cât despre reusite, o galerie foto va prezinta diplomele, medaliile si premiile cucerite.
18 noiembrie - candidatul s-a decis asupra variantei de site: no 1. Iar poate că până la finalul campaniei mai aflăm și câte ceva...
Ultima postare: 20 octombrie 2008
Remarci de final: Mai vedem...
Website: http://www.victorsurdu.ro

Dan Cărpușor - PSD
Dan Cărpușor și-a "tras" blog. E OK. Găsim chiar și răspunsuri la unele interpelări. Bravo lui!
Ultima postare: 10 mai 2008
Remarci de final: a pierdut la locale, murit și blogu'...
Website: http://dancarpusor.blogspot.com

Stelian Ghiță-Eftemie - PD-L
Copie a unui site al altui candidat PD-L, pagina web a doctorului are aceleași probleme cu afișarea diacriticelor, dar și un conținut mai "subțirel". Aruncat pe ultima sută de metri în bătălia electorală pentru Parlament, candidatul se pare că nu este foarte popular în rândul alegătorilor. Spun aceasta deoarece în secțiunea "Mesajul tău" nu găsim niciun comentariu. Nici de la susținătorii săi, nici de la susținătorii altora. M-aș fi așteptat ca măcar unii dintre foștii săi pacienți să-și manifeste sprijinul, dar nu este așa. Oare chiar nu există niciun pacient mulțumit de domnul doctor?
18 noiembrie - HTTP 500 Internal server error. Voi reveni.
Remarci de final: No comment.
Website: http://www.stelianghita.ro

Vlad Marcoci - PD-L (Update 18 noiembrie)
"Un program bun, necesită multă atenție și timp. Te rugăm să revii". Așa scria pe 12 iunie, așa scrie și acum. Așa să fie...
Surpriză! Site-ul candidatului Vlad Marcoci s-a activat, sub titlul "Vlad Marcoci - Presedintele care a rescris istoria drumurilor din Neamt". Altceva nimic nu s-a mai rescris. Pe site vreau să zic. Între timp mesajele încep să se adune pe site. Și, ceea ce este frumos din partea sa, candidatul Marcoci chiar și răspunde. La aproape toate mesajele. Chiar și la cele anonime. Bravo dom'le!
Ultima postare: 12 noiembrie 2008, Contact
Remarci de final: stai să mai vedem...
Website: http://www.vladmarcoci.ro

Marius Rogin - PD-L
Pe prima pagină scrie mare și clar pentru toată lumea: "Se fac modificări." Asta o știm și noi, dar dacă tot se schimbă ceva, măcar să se schimbe în mai bine.
Remarci de final: mesajul "Se fac modificări." este bine mersi tot la locul lui. Așa că îl lăsăm pe Marius să-și termine modificarile propuse. Și mandatul.
Website: http://www.mariusrogin.ro
(P.S. Am revenit pe site după câteva zile, pe 9 iunie: nu se modificase nimic... Probabil că nici pentru alegători nu se va modifica ceva.
Am revenit și pe 4 octombrie. Totul e la fel de neschimbat. Pe 19 octombrie însă, m-a întâmpinat o pagină albă, imaculată, goală în totalitate. Persistă și acum, 11 noiembrie. 18 noiembrie - HTTP 500 Internal server error.)

Gheorghe Ștefan - PD-L (Update 18 noiembrie)
Cu ceva timp în urmă dl. Ștefan ne promitea că își va face și el propriul site și va avea un blog (că așa e moda în politica actuală) unde va răspunde personal cititorilor. Au trecut de atunci două luni de zile și treburile au rămas tot așa: doar o promisiune în vânt.
Și, deodată... iată schimbarea! Pe site găsim o hartă a județului Neamț dar nu, nu este portocalie. E... o hartă turistică.
4 octombrie: schimbare majoră. Forbidden!!!
18 noiembrie - hopa! Se mișcă unele "lucruri". Oare Pinalti ne pregătește ceva? Ceva ce ne-a promis de mult timp?
Remarci de final: No comment. Dacă n-ai la ce...
Website: http://www.gheorghestefan.ro

Mihaela Stoica - PD-L (Update 18 noiembrie)
Un site drăguț, la fel ca și candidata colegiului 2. Păcat că realizatorii săi nu se prea pricep să afișeze și diacriticele... Mesajele transmise sunt de bun sinț, frumos scrise. Ar fi fost interesant de văzut și răspunsurile candidatei PD-L la mesajele postate de oameni. De fapt nici nu ai de unde ști dacă le răspunde cineva... Să vedem și evoluția în bătălia electorală.
18 noiembrie - după Iată că Mihaela s-a decis să răspundă la întrebări punctuale. Cam tardiv, dar e bine și așa. Ultima postare: 17 noiembrie 2008, răspunsuri de la candidată.
Website: http://www.mihaelastoica.ro

Toader Mocanu - PD-L (Update 18 noiembrie)
Despre site-ul candidatului PDL la colegiul 1 pentru Senat se poate spune că este un lucru bine început și rămas neterminat. Ca multe altele din țara asta... Mi-ar fi plăcut să citesc și alte referințe despre domnia sa, nu numai a colegilor de partid sau a simpatizanților. Mi-ar fi plăcut deasemenea să citesc și programul electoral al său, dar nu am ce. Dacă nu este, înseamnă că nu are.
Interesant puzzle-ul. Nu știu care e scopul lui, dar eu m-am amuzat ajutându-l pe Mocanu să revină la "normal".
Ultima postare: 11 noiembrie 2008, comunicat
Website: http://www.toadermocanu.ro

Petru Frăsilă - PNL
Interesante sunt motivele pentru care omul Petru Frăsilă candidează la alegerile parlamentare uninominale. Citiți-le! Ignorând faptul că ultimele două se cam suprapun, intențiile sale sunt lăudabile. În rest, îi lipsește dialogul...
Remarci de final: să nu ne pronunțăm încă. Mai așteptăm...
Website: http://www.petrufrasila.ro

Andrei Ignat - PNL
Prima remarcă: "Andrei Ignat este...", "lui Andrei Ignat i-a revenit...", "ii place sa spuna...". Sună ca și cum ar fi povestea altora despre candidatul Andrei Ignat, întrucât acesta nu știe să se prezinte singur.
Ultima postare: 1 noiembrie 2008
Remarci de final: Solutiile lui Andrei - Solutiile pe care Andrei Ignat le are ca raspuns la problemele din colegiul 7 Targu Neamt vor fi disponibile din prima zi de campanie electorala. Prietenii stiu de ce :) Asta e tot :)
11 noiembrie 2008 - a aparut si programul pentru 4 ani de mandat.
Website: http://www.andreiignat.ro

Gheorghe Popescu - PNL (Update 18 noiembrie)
Afară-i vopsit gardul, înăuntru... Dacă pe frontispiciul sediului de campanie a candidatului Popescu scrie clar www.euvotezpopescu.ro, ei bine site-ul nu o să-l găsiți la acea adresă web, ci la alta: www.eusipopescu.ro. Păi, asta pentru mine se cheamă țeapă, gogoși, spuneți-i cum vreți. Dar la urma urmei e un lucru tipic pentru politicianul de astăzi să spui oamenilor una și să faci alta.
11 noiembrie 2008 - Surpriza! Un lifting reusit. Site-ul este în mare parte refăcut, adaptat mult mai bine pentru campania electorală (program electoral, program întâlniri cu electoratul, știri, blog etc.). Chiar și adresa site-ului corespunde acum cu cea de pe materialele publicitare. Păcat că interfața site-ului nu a fost în întrebime tradusă. Și că nu are cine răspunde la mesajele de pe blog.
Last post: 15th november 2008 - Blog
Remarci de final: Dupa un start prost în campania electorală pe web și un site incomplet, iata ca lucrurile se îndreapta.
Website: http://www.euvotezpopescu.ro

Daniela Soroceanu - PNL
Eu, eu, eu, eu... Dar noi, ceilalți?... Am lăsat-o să se bată singură în piept și am închis fereastra de browser.
Remarci de final: formulările sunt neinspirate. Sună de parcă ea singură le rezolvă pe toate iar noi, alegătorii, nu existăm.
Website: http://www.danielasoroceanu.ro

Șerban Strătilă - PNL
Frumos, dar lipsește tocmai partea care-i interesează pe alegătorii din colegiul 6: programul. Nici despre întâlnirile și evenimentele programate în respectivul colegiu nu aflăm mai multe de pe site.
Remarci de final: Mai vedem...
Website: http://www.serbanstratila.ro

Dorinel Ursărescu - PNL
Un site bine realizat. Nu îți dai seama de prima dată din partea cărui partid candidează, dar aceasta e mai puțin important. Deși se simte lipsa unei secțiuni de știri/comunicate privind acțiunile sale electorale, în rest, site-ul are aproape tot ce-i trebuie. Îi lipsește doar programul electoral. Adică planurile, ambițiile, intențiile, gândurile sale privitoare la dezvoltarea orașului Roman în cazul în care ar ajunge primar. Nu se spune nimic despre problemele orașului și soluțiile pe care le-ar aplica. Sau poate că acestea nu sunt lucruri tocmai importante pentru alegătorii romașcani...
4 octombrie. Site-ul cel frumos a disparut. Probabil că se pregătește ceva.
Remarci de final: Poate va fi un nou început...
Website: http://www.dorinursarescu.ro

Radu Paul Vatavu - independent
Nu mi-a plăcut deloc. "Mă numesc Radu Paul Vatavu și vreau să candidez ca independent pentru Camera Deputaților, împreună cu VOI, pentru că sunt unul dintre VOI" și o poză de grup, cu oameni din aproape toate categoriile sociale. Dar la fel de bine s-ar putea spune că e poza unui grup de calfe și zidari.
Ultima postare: 1 octombrie 2008 - Salut prieteni !
Remarci de final: 5 noiembrie - Cannot find server! 7 noiembrie - Hello world!!
Website: http://radupaulvatavu.weblog.ro

Adrian Chifu - fost PIN (Update 11 noiembrie)
Un blog mai vechi, adaptat cerințelor actuale, electorale. O postare (din 3 aprilie 2008) are o temă deosebită: "Seful PIN îi ia în vizor pe italienii din Piatra Neamt".
Ultima postare: 8 octombrie 2008 - Adrian Chifu îl sustine pe Vasile Sendrea
Remarci de final: asta a fost tot. Bine că s-a terminat.
Website: http://adrianchifu.blogspot.com

Ultima actualizare: 18 noiembrie 2008
NeT Media - servicii web profesionale


Prima pagina | Sus

Ultimele actualizări

Site-urile candidatilor si filialelor din Neamt
ale partidelor politice

Filiala PNL Neamt
PNL Neamt are site si pare OK (dar nu este). Cine va încerca sa se "implice" va constata ca nu poate. Si nici pe forum nu va sfatuim sa incercati, pentru ca lipseste cu desavarsire.
Website: http://www.pnlneamt.ro
Filiala PSD Neamt
După ce cu ceva timp în urmă organizația PSD Neamț era în faza de configurare a serverului, iată că avem parte de o surpriză: un nou site este online!
Website: http://www.psdneamt.ro
Filiala PD-L Neamt
JOOMLA! "Cogito ergo sum!"
Website: http://www.pdlneamt.ro