Alegeri electorale parlamentare in Neamt
Prima pagină | Știri și comentarii | Agenda electorală | Alegerile locale 2008 | Site-uri politice | Votarea   Contact
Candidaturi la parlamentare...
Candidatii PD-L de Neamț
Candidatii PNL de Neamț
Candidatii PSD de Neamț
Candidatii PNG-CD de Neamț
Candidatii PRM de Neamț
Candidatii UDMR de Neamț
Candidatii Partidului Verde de Neamț
Candidați independenți de Neamț

Candidații pe colegii
Colegiile uninominale din județul Neamț
Secțiile de votare din județul Neamț

Rezultatele la alegerile parlamentare...
Centralizarea voturilor în Neamt - rezultate finale
Rezultate partiale (centralizate 100%)
Rezultatele finale la parlamentare

Site-urile politice din Neamț

Filiala județeană PNL Neamț
PNL Neamt are site si pare OK (dar nu este). Cine va încerca să se "implice" va constata ca nu poate. Si nici pe forum nu va sfatuim sa încercați, pentru ca lipseste cu desavârșire.
Remarci de final: pe toată perioada campaniei electorale filiala PNL Neamț nu a postat nicio știre în secțiunea de știri... Mai mult de atât, nu am ce povesti. Nici alegerile parlamentare nu par să fi o prioritate...
Website: http://www.pnlneamt.ro

Tineretul Național Liberal - Neamț
Există, deci e un punct câștigat...
Remarci de final: nu cred că site-ul a contat pe parcursul campaniei electorale așa că lipsa actualizărilor nici nu ar fi contat.
Website: http://www.tineretliberal.ro

Filiala PNL Roman
Traiască JOOMLA! Site-ul există, dar nu ajută. Este neactualizat. Nicio știre nu-ți amintește că au început alegerile locale și bătălia electorală la Roman.
Remarci de final: un site "mort". Nicio actualizare, nicio știre, nimic. Mort, mort, mort.
Website: http://www.pnlroman.ro

Filiala județeană PSD Neamț
OK. Trebuie să recunoaștem că, de departe, este cel mai complet site din cele prezentate în această pagină. Practic găsești toate informațiile: de la prezentarea partidului și a doctrinei social-democrate și până la lista cu candidații la funcția de primar în comunele județului (chiar și fotografiile acestora!). Bravo!
Remarci de final: de departe cel mai "viu", cel mai activ site dintre toate site-urile politice din județul Neamț. Bravo echipei PSD (pentru că, spre deosebire de alții, nu și-au neglijat imaginea în spețiul virtual al internetului) și felicitări pentru echipa tehnică care s-a îngrijit de website. Nota 10!
Website: http://www.psdneamt.ro

Filiala PSD Roman
Un text mare te liniștește imediat: Forbidden. Sperăm să nu credeți că este un motto...
Remarci de final: "Forbidden" a fost, "Forbidden" a rămas până în ziua de astăzi... (3 noiembrie 2008)
Website: http://www.psd-roman.ro

Filiala județeană PD-L Neamț
Un site rămas în trecut, pe vremea alegerilor locale. Pe prima pagină te întâmpină cei doi pedeliști de frunte: Ștefan și Pruteanu, candidați la șefia primăriei pietrene respectiv a consiliului județean. Probabil că cei doi încă mai umblă după voturi. În rest nimic interesant, altceva decât multe materialele publicitare cunoscute. Nicio listă de candidați, nimic. De menționat că din data de 5 mai site-ul nu a suferit nicio modificare.
Remarci de final: cum a fost, asa a si rămas. Nicio schimbare.
Website: http://www.pdlneamt.ro

Filiala județeană PNG-CD Neamț (Update 3 noiembrie)
Mortua est!
23 octombrie 2008 - din data de 26 mai 2008 nicio modificare.
3 noiembrie 2008 - i-au suspendat. "This Account Has Been Suspended".
Remarci de final: no comment.
Website: http://www.pngneamt.ro

Filiala PNG-CD Targu Neamt
Nimic... 12 iunie 2008 - Cannot find server. Asta a fost tot... De atunci și până în prezent.
Remarci de final: trebuie sa fim îngaduitori si sa nu emitem pretentii prea mari.
Website: http://www.pngtgneamt.ro

Ceilalți probabil ca nu au descoperit încă internetul. Poate până la viitoarele alegeri...

Site-urile politicienilor din Neamț sau ale unor candidați

Pe lângă cele de mai sus mai putem aminti și paginile web ale candidaților sau ale unor oameni politici locali.

Răzvan Bobeanu - PSD (Update 3 noiembrie)
Nu are PSD-ul ce are candidatul său la fotoliul deputat. Numai că "mișcarea" e cam slăbuță pe site...
Ups! Se pare că "cineva" s-a sesizat asupra acestui fapt. Secțiunea de știri a prins viață. Nu sunt cine știe ce știri complexe (doar simple anunțuri), dar se simte "mișcarea". Ultima postare: 1 noiembrie 2008
Remarci de final: întotdeauna se poate mai mult si mai bine.
Website: http://www.razvanbobeanu.ro

Ioan Chelaru - PSD
Deși pare un site mai vechi (2003), abia acum a intrat în atenția mea. Adică am aflat că există (site-ul, nu persoana). "Singura cale a avuției e munca, singura cale a înălțării sociale este meritul". Cârcotaș din fire, aș comenta în alt sens acest motto de pe frontispiciul paginilor, dar mă abțin.
Remarci de final: Cam "subțirel" pentru un senator... Păcat că lipsesc datele la care au fost publicate pe site unele materiale. E dificil sa-ți dai seama care sunt noutățile.
Ultima postare: 22 septembrie 2008
Website: http://www.ioanchelaru.ro

Dan Cărpușor - PSD
Dan Cărpușor și-a "tras" blog. E OK. Găsim chiar și răspunsuri la unele interpelări. Bravo lui!
Ultima postare: 10 mai 2008
Remarci de final: a pierdut la locale, murit și blogu'...
Website: http://dancarpusor.blogspot.com

Gheorghe Ștefan - PD-L
Cu ceva timp în urmă dl. Ștefan ne promitea că își va face și el propriul site și va avea un blog (că așa e moda în politica actuală) unde va răspunde personal cititorilor. Au trecut de atunci două luni de zile și treburile au rămas tot așa: doar o promisiune în vânt.
Și, deodată... iată schimbarea! Pe site găsim o hartă a județului Neamț dar nu, nu este portocalie. E... o hartă turistică.
4 octombrie: schimbare majoră. Forbidden!!!
Remarci de final: No comment. Dacă n-ai la ce...
Website: http://www.gheorghestefan.ro

Vlad Marcoci - PD-L (Update 3 noiembrie)
"Un program bun, necesită multă atenție și timp. Te rugăm să revii". Așa scria pe 12 iunie, așa scrie și acum. Așa să fie...
Surpriză! Site-ul candidatului Vlad Marcoci s-a activat, sub titlul "Vlad Marcoci - Presedintele care a rescris istoria drumurilor din Neamt". Altceva nimic nu s-a mai rescris. Pe site vreau să zic. Între timp mesajele încep să se adune pe site. Și, ceea ce este frumos din partea sa, candidatul Marcoci chiar și răspunde. La aproape toate mesajele. Chiar și la cele anonime. Bravo dom'le!
Ultima postare: 30 octombrie 2008
Remarci de final: stai să mai vedem...
Website: http://www.vladmarcoci.ro

Marius Rogin - PD-L
Pe prima pagină scrie mare și clar pentru toată lumea: "Se fac modificări." Asta o știm și noi, dar dacă tot se schimbă ceva, măcar să se schimbe în mai bine.
Remarci de final: mesajul "Se fac modificări." este bine mersi tot la locul lui. Așa că îl lăsăm pe Marius să-și termine modificarile propuse. Și mandatul.
Website: http://www.mariusrogin.ro
(P.S. Am revenit pe site după câteva zile, pe 9 iunie: nu se modificase nimic... Probabil că nici pentru alegători nu se va modifica ceva.
Am revenit și pe 4 octombrie. Totul e la fel de neschimbat. Pe 19 octombrie însă, m-a întâmpinat o pagină albă, imaculată, goală în totalitate. Persistă și acum, 3 noiembrie.)

Mihaela Stoica - PD-L
Un site drăguț, la fel ca și candidata colegiului 2. Păcat că realizatorii săi nu se prea pricep să afișeze și diacriticele... Mesajele transmise sunt de bun sinț, frumos scrise. Ar fi fost interesant de văzut și răspunsurile candidatei PD-L la mesajele postate de oameni. De fapt nici nu ai de unde ști dacă le răspunde cineva... Să vedem și evoluția în bătălia electorală.
Ultima postare: 31 octombrie 2008, mesaj de la o fană.
Website: http://www.mihaelastoica.ro

Toader Mocanu - PD-L
Despre site-ul candidatului PDL la colegiul 1 pentru Senat se poate spune că este un lucru bine început și rămas neterminat. Ca multe altele din țara asta... Aștept și puzzle-ul.
Ultima postare: 31 octombrie 2008
Website: http://www.toadermocanu.ro

Dorinel Ursărescu - PNL
Un site bine realizat. Nu îți dai seama de prima dată din partea cărui partid candidează, dar aceasta e mai puțin important. Deși se simte lipsa unei secțiuni de știri/comunicate privind acțiunile sale electorale, în rest, site-ul are aproape tot ce-i trebuie. Îi lipsește doar programul electoral. Adică planurile, ambițiile, intențiile, gândurile sale privitoare la dezvoltarea orașului Roman în cazul în care ar ajunge primar. Nu se spune nimic despre problemele orașului și soluțiile pe care le-ar aplica. Sau poate că acestea nu sunt lucruri tocmai importante pentru alegătorii romașcani...
4 octombrie. Site-ul cel frumos a disparut. Probabil că se pregătește ceva.
Remarci de final: Poate va fi un nou început...
Website: http://www.dorinursarescu.ro

Gheorghe Popescu - PNL
Afară-i vopsit gardul, înăuntru... Dacă pe frontispiciul sediului de campanie a candidatului Popescu scrie clar www.euvotezpopescu.ro, ei bine site-ul nu o să-l găsiți la acea adresă web, ci la alta: www.eusipopescu.ro. Păi, asta pentru mine se cheamă țeapă, gogoși, spuneți-i cum vreți. Dar la urma urmei e un lucru tipic pentru politicianul de astăzi să spui oamenilor una și să faci alta.
Remarci de final: Un start prost în campania electorală pe web și un site incomplet, irosit degeaba pe un server recunoscut ca fiind unul slab. Nu e de mirare că paginile abia se încarcă...
Website: http://www.euvotezpopescu.ro

Radu Paul Vatavu - independent
Nu mi-a plăcut deloc. "Mă numesc Radu Paul Vatavu și vreau să candidez ca independent pentru Camera Deputaților, împreună cu VOI, pentru că sunt unul dintre VOI" și o poză de grup, cu oameni din aproape toate categoriile sociale. Dar la fel de bine s-ar putea spune că e poza unui grup de calfe și zidari.
Ultima postare: 1 octombrie 2008 - Salut prieteni !
Remarci de final: ...
Website: http://radupaulvatavu.weblog.ro

Adrian Chifu - fost PIN
Un blog mai vechi, adaptat cerințelor actuale, electorale. O postare (din 3 aprilie 2008) are o temă deosebită: "Seful PIN îi ia în vizor pe italienii din Piatra Neamt".
Ultima postare: 29 august 2008 - Adrian Chifu, curtat de partidele din Neamt după ce a demisionat din PIN.
Remarci de final: asta a fost tot. Bine că s-a terminat.
Website: http://adrianchifu.blogspot.com

Ultima actualizare: 3 noiembrie 2008
NeT Media - servicii web profesionale


Prima pagina | Sus

Ultimele actualizări

Site-urile candidatilor si filialelor din Neamt
ale partidelor politice

Filiala PNL Neamt
PNL Neamt are site si pare OK (dar nu este). Cine va încerca sa se "implice" va constata ca nu poate. Si nici pe forum nu va sfatuim sa incercati, pentru ca lipseste cu desavarsire.
Website: http://www.pnlneamt.ro
Filiala PSD Neamt
După ce cu ceva timp în urmă organizația PSD Neamț era în faza de configurare a serverului, iată că avem parte de o surpriză: un nou site este online!
Website: http://www.psdneamt.ro
Filiala PD-L Neamt
JOOMLA! "Cogito ergo sum!"
Website: http://www.pdlneamt.ro