Alegeri electorale parlamentare in Neamt
Prima pagină | Știri și comentarii | Agenda electorală | Alegerile locale 2008 | Site-uri politice | Votarea   Contact
Candidaturi la alegerile locale...
Primaria Piatra-Neamț
Primaria Roman
Primaria Bicaz
Primaria Roznov
Primaria Târgu Neamț
Candidați pentru președinte al CJ Neamț
Candidați la primării de comună
Rezultatele la alegerile locale...
Rezultatele finale la alegerile locale

Agenda electorală de Neamț
informații privind manifestările electorale

Informații privind manifestările electorale organizate de partide sau candidați.
Manifestații și contramanifestații, serbări și spectacole, întâlniri cu alegatorii, alte chestii d'astea.

Crin Antonescu vine sâmbătă și duminică în județul Neamț
Info: Piatra-Neamț, PNL, sâmbătă și duminică, 28-29 noiembrie 2009

Crin Antonescu, președintele Partidului Național Liberal, va fi prezent, sâmbătă și duminică, la Roman și Piatra-Neamț. "Vom cere primăriei Piatra-Neamț autorizația pentru desfășurarea unui miting, la Turnul lui Ștefan cel Mare, și a unui marș electoral", a declarat președintele PNL Neamț, Dorinel Ursărescu.
Sâmbătă, 14 noiembrie, liderul liberalilor va fi la Roman, urmând ca duminică să ajungă la Piatra-Neamț, unde se va întâlni cu simpatizanții.

Prezentarea candidaților PSD pentru alegerile europarlamentare
Info: Piatra Șoimului și Piatra-Neamț, PSD, duminică, 31 mai 2009

Mircea Geoană, președintele Partidului Social Democrat, și-a anunțat vizita oficială și de campanie și în județul Neamț, pentru data de 31 mai. În plină campanie electorală, șeful PSD vine în Neamț, iar locul pe care l-a ales să vorbească simpatizanților și membrilor de partid este la Piatra Șoimului, pe stadionul comunal. Șeful PSD va vorbi oamenilor timp de 45 de minute, după care va ajunge și la Piatra Neamț, unde va susține o conferință de presă, iar pe seară se va întâlni cu membrii Biroului Permanent Județean al PSD Neamț.

Alături de candidatul la președinție, pentru a susține candidații la europarlamentare vor mai veni și miniștrii Ilie Sârbu, Constantin Niță și Victor Ponta. Vor fi prezentanți alegătorilor și candidații Adrian Severin, Cătălin Sorin Ivan și Minodora Cliveti. Nu lipsesc de la dreapta lui Mircea Geoană nici liderii Viorel Hrebenciuc și Gheorghe Nichita.

Prezentarea candidaților PD-L pentru alegerile parlamentare
Info: Piatra-Neamț, PD-L, vineri, 31 octombrie 2008, de la ora 19:00

Partidul Democrat Liberal își adună pe stadion (cel mai probabil, dacă ține și vremea) toți candidații la alegerile parlamentare pentru a-i arăta electoratului pietrean. Vorbim aici de toate portocalele din țară! Sunt așteptați să descalece la Piatra-Neamț președintele Emil Boc, prim-vicepreședinții Adriean Videanu ți Theodor Stolojan precum și alte nume sonore din staff-ul PD-L. Cică orașul a fost ales, pentru așa eveniment național, pe criterii politice. Asta întrucât este o recunoaștere "a eforturilor pe care le-am depus în toti acesti ani pentru transformarea orasului într-unul modern, civilizat, european. Este o recunoastere a muncii noastre din ultimii ani", cum zice Ghe. Ștefan.

Va fi o lansare cum nu s-a mai văzut, că doar de bani nu se duce lipsă. Spectacol de muzică, lumini, potol, confetti, baloane, surle și nelipsitele artificii. Se va cânta și dansa până nu s-o mai putea. Veți vedea! Liderul PD-L Neamț promite că va fi ceva super grandios, ceva ce nu s-a mai văzut doar decât în alte orașe.

Prezentarea candidaților PD-L pentru Colegiul 3
Info: Roznov, PD-L, duminică, 26 octombrie 2008, de la ora 14:00

Duminică, în Bazarul din Roznov, va avea loc un mare spectacol mare prilejuit de lansarea candidaților PD-L pentru colegiul 3. Vor delecta publicul alegător artiștii: Claudia Ghițulescu (Etno), Monica Macovei (folclor Bucovina), Cassa Loco și Aurel Tămaș. "Vor mai fi și alte surprize, vremea va fi bună așa că îi invităm pe oameni să uite pentru câteva ore de problemele curente și să fie alături de noi", a adăugat Toader Mocanu, candidat pentru Senat.
Intrarea la spectacol este liberă! Plătiți după alegeri.

Serile portocalii la Piatra-Neamț
Info: Piatra-Neamț, PD-L, duminică, 11 mai 2008, de la ora 20:00

PD-L anunță o nouă "seară portocalie" pe dealul Cârloman. Muzică populară, hip-hop și momente vesele.

Serile portocalii la Roman
Info: Roman, PD-L, duminică, 11 mai 2008, de la ora 18:00

Laurentiu Dan Leoreanu, candidatul Partidului Democrat Liberal la functia de primar al municipiului Roman, impreuna cu echipa sa va invita duminica, 11 mai, in Parcul Municipal din Roman, de la ora 18:00, la un super concert la care vor participa Ionut Dolanescu, Maria Ciobanu, Anna Lesko si Fly Project. Partidul Democrat Liberal doreste sa fie cât mai aproape de toti romascanii, intre oameni si pentru oameni.Prima pagina | Sus

Ultimele actualizări

Site-urile candidatilor si filialelor din Neamt
ale partidelor politice

Filiala PNL Neamt
PNL Neamt are site si pare OK (dar nu este). Cine va încerca sa se "implice" va constata ca nu poate. Si nici pe forum nu va sfatuim sa incercati, pentru ca lipseste cu desavarsire.
Website: http://www.pnlneamt.ro
Filiala PSD Neamt
După ce cu ceva timp în urmă organizația PSD Neamț era în faza de configurare a serverului, iată că avem parte de o surpriză: un nou site este online!
Website: http://www.psdneamt.ro
Filiala PD-L Neamt
JOOMLA! "Cogito ergo sum!"
Website: http://www.pdlneamt.ro